Hoho Angry Anime Smiley

Sunday, November 21, 2010

MILO ~

salam ,



       Entry kali ni nak cerita sikit pasal MILO ! Entah macam mane leh terlintas nak kasi cerita ni .... Pelik pelik, haish pape pun korang bace jelah eaa .... Bagi yang tak suka Milo uhh tak yah baca lahh, xde pedah nye, HAHA .... Gurau je, korang bace lahh ea ....


Korang tahu ape itu milo? Alahh, tulahh yang buleh diminum uhh .... Tak tahu gak ? Pikir sendiri malas nak gtau dahh .... Milo ni bagus untuk kesihatan aww .... Milo gak leh dimakan dengan roti, or korang nak makan Milo camtu pun aku tak kisah .... Sebab kalau sakit bukan aku yang tanggung , korang yang akan tanggung .... HAHA .... Oklah, berbalik pada Milo, ianya buleh di hidang secara PANAS or SEJUK .... Bagi aku lebih suka yang sejuk, lagi sejuk lagi best ..... yummm yumm .... Tapi ade jugakk yang suka Milo panas, aku tak suka sebab aku tak leh minum panas, mmg x masok orang cakap minum air panas ni .... HAHA .... Untuk pengetahuan korang juga Milo ni buleh memberikan tenaga pada kita .... Bagi penggemar Milo, mereka selalu nye akan minum pada belah pagi , tgah hari , malam (ase2 kot) .... 

*p/s :: nak ?? beli sendiri, x kuase nak belanje.... HAHA



Ni ade sedikit article about MILO ::

Milo is a chocolate and malt powder which is mixed with hot or cold milk to produce a beverage which is popular in many parts of the world. Produced by Nestlé, was originally developed by Thomas Mayne in Sydney, Australia in 1934.It is marketed and sold in many countries around the world.
Most commonly sold as a powder in a familiar green tin, often depicting various sporting activities, Milo is available as a premixed beverage in some countries, and has been subsequently developed into a snack bar and breakfast cereal. Its composition and taste differ in some countries.



Nak tahu lagih ?? tekan je link ni -- lebih lanjut tentang MILO



Baik lah setakat ni untuk entry kali ni ... Harap korang enjoy walaupun entah pape cite aku kali ni ....


p/s :: first time blogging sal article ....

2 comments: